FLOOR, de glossy voor zorgprofessionals, is weer uit

FLOOR, de glossy voor zorgprofessionals, is weer uit. Dit magazine wordt als cadeautje uitgedeeld aan verpleegkundigen en verzorgenden als dank voor al hun inzet. Michel van Erp, hoofdredacteur FLOOR: “Zeker dit jaar, waarin nog meer van zorgprofessionals is gevraagd dan gebruikelijk, vinden wij het belangrijk om met FLOOR onze beroepsgroep een hart onder de riem steken.”
Deze editie is weer gevuld met bijzondere, inspirerende en mooie verhalen over en uit de zorg. Zo spreekt Stella Salden, voorzitter van NU’91, met intensivist Diederik Gommers over het belang van zorgverleners. In een vogelvlucht wordt de lezer meegenomen in de geschiedenis van het verpleegkundig uniform. En FLOOR liep een dagje mee op de kinder-ic.

COVID-19  
Daarnaast konden ook verhalen over het coronavirus deze editie niet uitblijven. Michel van Erp: “De afgelopen maanden is meer dan eens duidelijk geworden wat het belang is van verpleegkundigen en verzorgenden in onze maatschappij. Zorgprofessionals wisten dit zelf altijd al. Ze zijn trots op hun vak, maar te vaak verdwijnt die trots door de negatieve berichtgeving. Met FLOOR zetten we al die mooie verhalen op een rij, want bovenal is werken in de zorg het mooiste wat er is.

Voor iedereen beschikbaar
De komende tijd wordt FLOOR in diverse zorgorganisaties in heel Nederland verspreid. Om iedere zorgprofessional de kans te geven om de glossy te lezen, is deze ook gratis te downloaden via deze website

Ook interessant