Een nacht mee met Teun Toebes

Reportage in het verpleeghuis

Afgelopen maanden is er achter de schermen weer ontzettend hard gewerkt aan de allernieuwste FLOOR. Dat gebeurde niet alleen overdag: ook 's nachts werd er af en toe gewerkt.

Zo draaide Femke samen met fotograaf Ton de Bruin een nachtdienst mee op de afdeling van Teun Toebes. Gedurende deze nacht werd de liefde die Teun voor het vak heeft goed duidelijk. Hij heeft een missie: meer geluksmomenten creëren voor ouderen in het verpleeghuis. Tijdens de nacht vertelt Teun meer over zijn visie. 

Sjans in het verpleeghuis

Dat de ouderen ook dol op hem zijn, blijkt wel die nacht. Mede door zijn krullenbos is Teun een opvallende verschijning in het verpleeghuis. Meer dan eens wordt hij aangesproken met 'zuster'. En naar eigen zeggen heeft Teun nergens zoveel sjans als in het verpleeghuis. Iedereen wil toch even aan zijn haren zitten. 

Lees het verhaal in FLOOR

De reportage is voorzien van prachtige en indrukwekkende foto's die het herkenbare beeld van de nachtdienst goed weergeven. Je leest het artikel met Teun in de allernieuwste FLOOR. Heb je 'm niet ontvangen? Download dan een exemplaar via www.floormagazine.nl 

Ook interessant