Nieuws

Dag van de Verpleging

Op zondag 12 mei, de internationale Dag van de Verpleging, verschijnt de derde editie van FLOOR. Een glossy speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Lees verder

Een nacht mee met Teun Toebes

Afgelopen maanden is er achter de schermen weer ontzettend hard gewerkt aan de allernieuwste FLOOR. Dat gebeurde niet alleen overdag: ook 's nachts werd er af en toe gewerkt.

Lees verder

Teun Toebes wint Young Impact Award

Teun Toebes (student verpleegkunde) heeft een Young Impact Award gewonnen in de categorie Health.

Lees verder

De nieuwe FLOOR is uit

De vierde editie van FLOOR, dé glossy voor verpleegkundigen en verzorgenden is uit! Deze decembereditie staat weer boordevol inspirerende, vrolijke, ontroerende en boeiende verhalen. Alle verhalen hebben een ding gemeen: de positieve kant van ons mooie vaak staat voorop.

Lees verder

FLOOR, de glossy voor zorgprofessionals, is weer uit

Lees verder

Ter nagedachtenis aan Bibian Mentel

Twee jaar geleden sprak FLOOR met Bibian Mentel, een prachtig en inspirerend artikel was het resultaat. Laten wij de inspiratie van Bibian vooral vasthouden. Wij wensen de familie van Bibian heel veel sterkte met dit grote verlies.

Lees verder

De nieuwe FLOOR komt deze week online!

De nieuwe FLOOR, komt in de loop van deze week online te staan. Houd de site in de gaten om deze editie niet te missen!

Lees verder

Yes, FLOOR is er weer!

De FLOOR is er weer! Om zorgprofessionals een kijkje te geven in het werkveld van anderen, hebben we ook nu weer een nummer boordevol toffe, inspirerende en veelzijdige verhalen gemaakt.

Lees meer!

De eerste FLOOR van 2022 is uit!

Het magazine voor én door zorgprofessionals is er weer! Laat je inspireren en meeslepen door veelzijdige verhalen uit onze mooie sector!

Lees meer!